Al treilea razboi mondial

  0
  165

  Totul a inceput cu destramarea fostei Jugoslavii… a continuat cu Afganistan, Irak si mai nou Iran.

   

  Ieri, Kosovo si-a declarat independenta. Potrivit Times, citat de Adevarul, Kosovo este primul stat islamic de pe batranul continent, dat fiind ca, in proportie de peste 90%, populatia este majoritar musulmana.

  Artemije, seful Bisericii Ortodoxe sarbe din Kosovo a cerut, potrivit Realitatea, decretarea starii de razboi, declarand ca “Serbia ar trebui sa cumpere arme de ultima generatie de la Rusia si de la alte state si sa ceara Rusiei sa trimita voluntari si sa stabileasca o prezenta militara in Serbia” cu scopul de a obtine inapoi Kosovo, informeaza 9am.ro

  Pe langa Serbia si Rusia, tarile precum Bulgaria, Cipru, Grecia, Romania, Slovacia si Spania se opun independentei, informeaza Realitatea.
  Romania si-a mentinut pozitia, cu exceptia Partidului UDMR, care a salutat declaratia de independenta a noului stat islamic.
  Statele Unite, Rusia, lumea Islamica, Serbia si UDMR… imaginati-va harta lumii si ganditi-va unde se afla Romania in acest joc de sah. Din pacate noi nu prea mai avem armament de razboi pentru ca ori l-am vandut, ori s-a deteriorat.
  Asadar, frati romani, confectionati-va prastii si sulite… si la razboi!

   

  P.S. Ca fapt divers, toate aceste fapte sunt prezentate in cartea lui Jan Van Helsing, unde autorul ne spune despre planul masoneriei de a stabili Noua Ordine Mondiala prin 3 razboaie mondiale. Romania, noul camp de lupta, Bucurestiul, noul Ierusalim, Casa Poporului, sediul noului Guvern Mondial. (cititi, oameni buni, si altceva in afara de bancuri si ziare… pentru ca si conspiratiile pornesc de la un fapt real)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here