Bazele optimizarii seo – noi strategii de optimizare!

  0
  98

  Invatarea elementelor de baza ale optimizarii motoarelor de cautare (SEO) nu este dificila, ci mai degraba consumatoare de timp. Consultantii seo pot oferi o varietate de servicii, dar in cele din urma, proprietarii site-urilor web vor ajunge la concluzia ca vor avea rezultate mai bune daca isi insusesc ei insisi cateva notiuni elementare despre optimizarea seo.

  Natura marketing-ului pentru site-urile web a evoluat continuu de la accentul pus pe optimizarea textului pentru a include o serie de instrumente digitale optimizate, cum ar fi imagini, audio, video, RSS, mobil. Cu toate acestea, optimizarea seo are si azi o importanta semnificativa.

  In multe cazuri, proprietarii de firme mici sau site-uri mici pot face foarte multe lucuri pentru a imbunatati cu usurinta cautarile in motoarele de cautare pentru site-ul pe care doresc sa-l promoveze. De exemplu, ei pot imbunatati semnificativ continutul, inainte de a cere ajutor din exterior, de la o firma specialista in optimizare seo.

  Pentru toate acele persoane care doresc sa cunoasca anumite elemente esentiale in legatura cu optimizarea seo, iata cateva detalii:

  1. Definiti obiective clare si masurabile pentru site si verificati frecvent rapoartele de masurare a indeplinirii obiectivelor

  2. Cautarea cuvintelor cheie – generati un glosar de cuvinte cheie care se potrivesc ce mai bine cu specificul activitatii pe care o desfasurati si cu tipul de continut pe care il publicati.

  3. Plan de creare de continut pentru optimizare seo. Ganditi-va la acesta ca la un calendar editorial pentru site-ul dumneavoastra. Trebuie sa planuiti si sa creati continut fidel cu expresiile si cuvintele cheie pe care le-ati stabilit. Continutul trebuie actualizat continuu.

  4. Harta cuvintelor cheie. Pe o foaie notati care sunt cuvintele cheie pentru site-ul dumneavostra. E important sa va limitati la 1-2 expressi pe pagina.

  5. Optimizare seo prin ordinea cuvintelor cheie (hoteluri ieftine in bucuresti vs bucuresti hoteluri ieftine)

  6. Cuvintele cheie si ciclul de cumparare. Luati in considerare continutul si locul in care acesta se potriveste in ciclul de cumparare: cercetare, examinare, evaluare si cumparare.

  7. Proeminenta cuvintelor cheie in optimizarea seo pentru site. Acest lucru se refera la cat de timpuriu apare in continutul paginii sau in titlu o expresie/ cuvint cheie.
  8. Scrieti pentru a informa si adresati-va cititorilor, nu robotilor de cautare. Title tags si meta description tags ar trebui sa fie scrise avand in minte cuvintele cheie, dar accentul trebuie pus pe motivarea cititorului de a face clic.

  Acestea sunt doar cateva metode pentru optimizare seo, metode la care puteti recurge atunci cand doriti sa cresteti traficul pe site-ul dumneavoastra.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here