Dovada ca aparentele sunt inselatoare. Ce a facut zilnic un cersetor pentru un necunoscut depaseste orice imaginatie

  3
  130

  Fiecare om are o poveste de viata, unele sunt mai triste decat altele, insa nimeni nu trebuie judecat in functie de aparente.

  Oamenii fara adapost sunt adesea tinta celor mai multe nedpretati. Din cauza aspectului fizic respingator, cersetorii sunt ocoliti de semeni, iar modul in care sunt tratati lasa de dorit.

   

  Un material video vine sa traga un semnal de alarma asupra modului in care aparentele ne pot afecta capacitatea de a discerne intre bine si rau. In videoclipul de mai jos este prezentata povestea unui barbat fara adapost care, in ciuda faptului ca este tratat cu dispret de proprietarul unui magazin, revine zilnic in locul cu pricina. Motivul pentru care decide sa faca acest lucru este greu de inteles de catre proprietarul dispus sa faca orice din dorinta de a scapa de aceasta prezenta nedorita.

  Totul se schimba insa in ziua in care cersetorul nu mai apare in fata magazinului. Curios sa afle ce s-a intamplat, proprietarul cauta raspunsul in imaginile surprinse de camere de supraveghere. Adevarul se dovedeste a fi tulburator. Urmareste mai jos finalul unei povesti care te va lasa fara cuvinte.

  Nu este doar o reclama! Este o lectie de viata! Este o poveste despre nedreptate, despre mizeria umana, despre suferinta ! Este o realitate crunta , careia trebuie sa ii facem fata zi de zi….si ce e mai greu…despre care trebuie sa le vorbim copiilor nostri.

   

   

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here