Emotionat! Iubirea este lucrul cel mai de pret intr-o casatorie!

  3
  95

  Iubirea este lucrul cel mai de pret intr-o casatorie. Atunci cand exista iubire si respect intr-o relatie nu conteaza cati ani au trecut de la casatorie, deorece sentimentele pot fi la fel ca in prima zi. Un exemplu de dragoste si de respect il putem vedea in filmuletul de mai jos, unde chiar si dupa 16 de ani de casnicie, un barbat stie cum sa isi suprinda sotia.

  Tommy si Janet au implinit 16 ani de la casatorie in luna martie a anului 2014. Pentru a marca acest moment atat de deosebit din viata lor, Tommy s-a gandit sa ii faca sotiei sale o surpriza de neuitat. Astfel, barbatul i-a oferit o frumoasa reprezentatie de dans chiar in holul hotelului Westin Seattle. Pe fundal se auzea melodia lui Bruno Mars si anume “Marry You”, melodie care contine un mesaj adecvat unei propuneri in casatorie. Cativa tineri dansatori au facut ca acest moment unic sa demonstreze faptul ca iubirea este lucrul cel mai de pret intr-o casatorie. Pe parcursul intregii melodii, tineri dansatori o indicau pe Janet ca viitoarea mireasa, acest lucru emotionand-o pana la lacrimi. Cu siguranta Janet nu se astepta la o asemenea surpriza din partea sotului ei si de aceea acest moment atat de frumos cu siguranta nu va fi uitat niciodata.

  Pentru ca pentru cei doi soti iubirea este lucrul cel mai de pret, ceea ce urmeaza este si mai emotioant, deorece la finalul momentului barbatul se aseaza in genunchi in fata sotie sale si o cere in casatorie, daruindu-i un inel ca simbol al unei iubiri atat de mari.

  Prin acest momnet atat de special, Tommy a vrut sa isi reinnoiasca iubirea, dar si fundamentarea mariajului. Totodata, acest moment demonstreaza ca iubirea este lucrul cel mai de pret intr-o casatorie si ca acest sentiment atat de nobil nu ar trebui uitat niciodata.

  [mashvideo]

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here