Mama, fiinta minunata caruia vom ramane intotdeauna datori!

  1
  70
  “Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama.”
  Atunci cand spunem “mama” rostim cel mai frumos cuvant care poate exista. Pentru noi mama este fiinta minunata care ne-a dat viata. O mama trebuie respectata si admirata pentru tot efortul pe care il depune pentru noi zi de zi. Inca de cand ne nastem si pana murim, noi mereu o sa fim in ochii mamelor noastre cei mai importanti si iubiti copii.

  Filmuletul de mai jos este unul foarte emotionant si cu siguranta va va sensibiliza pana la lacrimi. Acest filmulet este un indemn pentru toti copii sa isi iubesca si sa isi respecte mama, deorece ea este fiinta minunata care ne-a dat viata.

  O mama depune un efort foarte mare ca sa ne faca mari. Mama este fiinta minunata care ne-a invatat sa mergem, ne-a invatat sa vorbim , ne-a educat, astfel incat sa ajungem niste persoane bune si sincere. O mama nu cere nimic in schimb, ea vrea doar fericirea copiilor ei. Cea mai mare fericire pentru o mama este bucuria din ochii copiilor.

   

  Acest filmulet este si un indemn de a ne pretui mama atat timp cat este in viata, pentru ca la un moment dat va veni si timpul cand ea nu va mai exista pe acest pamant pentru a ne da sfaturi si a ne fi alaturi in momentele grele. Astfel, trebuie sa ii aratam pretuirea si iubirea pe care i-o purtam cat timp o avem langa noi. Unei mame trebuie sa ii reamintim ca ea este ce mai scumpa si iubita fiinta de pe acest pamant si trebuie sa ii multumim pentru toate sacrificiile pe care ea a trebuit sa le faca pentru binele nostru.

   

   

  Mama este cea care te creste, nu cea care te naste si te paraseste. Exista atatea cazuri in care parintii care nu pot avea copii adopta un copil si il creste cu atat dragoste si gingasie ca si cum ar fi copilul lor natural. Acei parinti care te cresc chiar daca nu sunt parintii tai naturali merita tot respectul si toata dragostea de pe acest pamant.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here