Intalnire emotionanta intre un caine si stapana sa

  4
  80
  Este binecunoscut faptul ca intre caini si stapanii lor exista o relatie foarte puternica. Putem spune ca pentru patrupede stapanii lor sunt vazuti ca si parintii lor, oamenii care ii cresc de mici, ii ingrijesc si ii hranesc in fiecare zi. Atunci cand cainii sunt despartiti foarte mult timp de stapanii lor, acestora li se dezvolta un dor foarte mare pentru stapani, dor ce se manifesta de cele mai multe ori cu o bucurie enorma la revederea celor care ii ingrijesc zi de zi.
  Un astfel de caz a fost surpins in momentul in care o tanara s-a intors acasa dupa mai bine de 2 ani, iar in momentul in care cainele a vazut-o acesta pur si simplu nu isi mai putea stapanii bucuria. Acesta a avut o reactie foarte neasteptata si aproape ca lesina in momentul reintalnirii.
  Acesta este doar un caz dintre numeroasele momente emotionante care s-au petrecut intre caini si stapanii lor. Dragostea unui caine este unul dintre cele mai impresionante lucruri de pe acest pamant, deorece este o dragoste sincera. Acestia ajung sa aiba sentimente foarte puternice pentru stapani, iar in momentul in care stapanii pleaca pentru o perioada lunga sau scurta de timp de acasa, patrupedele devin mai triste, dorindu-si ca oameneii ce ii ingrijesc sa se intoarca cat mai repede acasa. Un caz mai trist este cel in care stapanul moare. Nu de mult timp un caine a fost surprins cand se afla la mormantul stapanului si nu isi dorea sa plece din acel loc sub niciun chip.

   

  Dragostea pe care un caine o poarta stapanului sau este o lectie de viata pe care noi toti trebuie sa o invatam. Cainii sunt prietenii nostri cei mai buni, iar sentimentele lor pentru noi reprezinta confrimarea ca acestia sunt fiinte rationale, capabile sa nutreasca cele mai puternice sentimente de pe pamant.
  In concluzie, vazand acesta intalnire abosut impresionanta si emotionanta si auzind despre multe alte intalniri fascinante dintre cainii si stapanii lor putem afirma ca acesta relatie om-caine este asemanatoare cu cea dintre mama-copil. Sentimentele curate, dragostea ce o arata zi de zi pentru noi, ii transforma in cei mai sinceri si iubitori prieteni de pe pamant.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here