Scapa de tantari pentru intreaga vara printr-o metoda simpla

  2
  83
  Scapa de tantari vara aceasta printr-o metoda simpla care te va ajuta sa ai nopti linistite. Tantarii sunt nedoriti nu doar pentru zgomotul pe care il fac si pentru piscaturile problematice, tantarii sunt purtatori de virusi deoarece ei se hranesc cu sange. Ei zboara de la persoana la persoana pisca pe fiecare s face transferul de sange ceea ce ii face un focar de infectie. Multe boli se pot transmite prin intermediu tantarilor incepand de la diferite tipuri de hepatita pana la boli serioase precum HIV. 

  Scapa de tantari vara aceasta pentru a avea mai multa liniste noaptea si pentru a te proteja de bolile pe care le raspandesc. Pe langa sunetul enervat pe care trebuie sa-l suportam in fiecare noapte, piscaturile acestora va pot cauza dumneavoastra si in special celor mici, iritatii la nivelul pielii. Uitati de nopti nedormite si de mirosul neplacut al pastilelor impotriva tantarilor folosind aceasta metoda simpla. Cateva boli raspandite des de tantari se numara si encefalita virala, febra galbena si malaria. Aceste mici trucuri pe care le prezentam in videoclipul de mai jos va vor ajuta sa luptati eficent impotriva lor.

   

  Nu va faceti probleme cu materialele pe care trebuie sa le folositi deoarece acestea sunt simple si le avem in fiecare casa.
  Scapa de tantari folosind un pet reciclabil, 100g de zahar brun sau alb, 200 ml de apa calda si 1 g de drojdie. Acest amestec va atrage tantarii care vor roi in jurul lui si nu in jurul dumneavoastra. Cum facem acest lucru? Simplu! Taiati sticla pe jumatate si puneti toate ingredientele in partea de jos apoi lipiti cele doua parti ale sticlei cu banda adeziva. 

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  Tantarii vor veni la dulceata zaharului insa dioxidul de carbon ii va ucide. Puteti folosi aceasta metoda pentru a scapa de tantari pe balcon sau in curtea interioara. Veti observa cum numarul insectelor se va diminua in mod evident. Dupa cateva ore veti observa in lichid ca multe insecte si-au gasit sfarsitul acolo si veti vedea efectiv cat de folositoare este aceasta capcana usor de facut acasa. Trebuie sa luati in considerare ca multi tantari vor scapa pe langa deoarece nu toti vor veni spre dulceata din capcana.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here