Imagini emotionante inainte de o interventie chirurgicala rara

  1
  76
      Medicii sunt cei care ne fac bine, ei sunt cei care muncesc foarte mult pentru a ne face sanatosi. Meseria pe care si-au ales-o este una complicata si cu multe implicatii. Ei isi daruiesc viata pentru binele altora si pentru stiinta, ceea ce fac ei pentru noi este impresionant.
  Acesti isi daruiesc mult timp, energie si dedicare pentru a insanatosi pacientii lor, de aceea de multe ori sunt vazuti ca niste binefacatori. Un bun exeplu de medici care isi dedica viata pentru a salva altele sunt cei din videoclipul de mai jos care vor intra intr-o operatie foarte grea de separare a doi siamezi care au 6 luni.

  Cazurile de siamezi sunt foate rare dar pe cat sunt de rare pe atat sunt de dificile. Aceste operatii necesita ore de munca intensa pentru a reusi sa salveze ambele persoane. Acest caz prezentat mai jos din Haiti nu este singurul si este printre cele mai grele.

  Medicii sunt surprinsi intr-un moment emotionant in care se aduna in cerc si incep sa spuna o rugaciune pentru a fi ajutati sa isi poata duce meseria pana la capat si sa ii faca bine pe cei doi frati din Haiti. Scopul lor este sa le reuseasca operatia si sa ii vada sanatoasi si bine pe cei doi siamezi. O astfel de operatie daca nu este dusa la capat cu succes poate duce la moartea unuia sau a ambilor copii.

  Cei doi frati din Haiti se numesc Michelle si Marian Dave-Nouche Bernard.Acestia au fost nascuti acum 6 luni uniti la nivel abdominal. Din momentul in care au aparut pe lume toti stiau ca o operatie dificila cu risc mare era inevitabila. O echipa de 18 medici au decis ca vor lupta pentru viata celor doi si ii vor opera pentru a ii separa si a le oferi o viata normala. Echipa s-a reunit la spitalul universitar Mirebalais din Haiti unde va avea loc aceasta operatie costisitoare si dificila. Seful echipei de medici este nimeni altul decat Henri Ford, directorul sectiei de chirurgie pedriatica de la spitalul de copii din Los Angeles. Acesta va conduce echipa pentru ca la final sa se bucure toti de o reusita medicala. Parintii copiilor nu pot decat sa le multumeasca doctorilor pentru efortul depus in salvarea celor doi frati care vor putea sa aiba o viata normala dupa aceasta interventie chirurgicala.

  Pe langa ceo doi siamezi, Manoucheca Ketan in varsta de 35 de ani a nascut si pe Tomar o fetita perfect sanatoasa. Operatia de separare a durat 7 ore iar la final siamezii au inceput un program de fizioterapie sub atenta supraveghere medicala.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here