Această pasăre este uimitoare… are o reacţie care în mod sigur vă va face să zâmbiţi!

  0
  125

     Animalele precum si pasarile de companie ne ajuta sa fim mai veseli si sa avem o stare de spirit pozitiva. Daca suntem acasa sau la serviciu videoclipurile nostime cu animale ne ajuta sa ne destindem. Un astfel de videoclip prezinta un papagal nimfa
  foarte dragalas care fluiera si canta o melodie intr-un mod adorabil.

     El pare sa fie constient de calitatea prestatiei sale si priveste increzator spre camera asteptand aprecierile fanilor de pe internet. Acesta sta pe o orga electronica si simte vibratiile muzicii iar placerea sa de a canta este transmisa si noua. 

     Acest micut papagal are ore de exercitii in spatele unei astfel de interpretari insa noi vedem doar produsul final.

  Atunci cand va ganditi ce animal de companie sa va alegeti, unul care sa va fi prieten in fiecare zi, va puteti orienta spre a cumpara un papagal. Prin inteligenta lor, acestia va vor deveni buni prieteni doar trebuie sa aveti in vedere ca au nevoie de multa atentie si ingrijire. 

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

      De asemenea, daca va faceti timp sa il invatati sa vorbeasca sau sa imite cantece atunci cu siguranta nu va veti plictisi. In videoclipul de mai jos, micutul papagal nimfă canta acompaniat de catre stapanul sau coloana sonora a filmului “My neighbour Totoro”.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here