Reghecampf a anunţat că vrea să plece de la Steaua: “Cu siguranţă, din vară, va continua altcineva”

  0
  136


   Laurenţiu Reghemcapf a surprins la finalul meciului cu Viitorul Constanţa şi a anunţat că este o posibilitate foarte mare să plece la finalul acestui sezon. Pe lângă atitudinea jucătorilor, Reghecampf s-a plâns de reacţia suporterilor la umilinţa cu Viitorul Constanţa, scor 2-5.

  Antrenorul Stelei s-a plâns şi de valoarea echipei şi este de părere că este greu să intri în grupele Ligii Campionilor cu un asemenea lot. ProSport a anunţat în exclusivitate că Reghecampf vrea să plece la finalul acestui sezon.

  “Sincer, nu-mi arde de glume şi de râs pentru că prestaţia anumitor jucători în această seară a fost dezastruoasă. Asta ne dă de gândit, iar probabil oamenii care conduc clubul se vor gândi de ce are Steaua nevoie.

  Îmi pare rău pentru Iancu, pentru Bratu, pentru că altfel ar fi trebuit să joace astăzi. Vreau să îmi cer scuze în primul rând în faţa fanilor. Ei au venit aici pentru altceva.

  Mai sunt două etape şi cu siguranţă din vară va continua altcineva, pentru că eu nu fac astfel de jocuri. Probabil nu voi mai continua la Steaua. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri.

  Poate e şi vina mea. Eu l-am adus pe Doru Bratu, poate mai avea nevoie de timp.  Sunt multe chestii care m-au deranjat şi în primul rând m-a deranjat atitudinea lor. Este păcat. Eu le-am spus jucătorilor că îmi doresc să câştigăm toate meciurile.

  Voi respecta oamenii, indiferent cine sunt ei, dar, la urma urmei, este o competiţie sportivă şi trebuie să îţi faci meseria atunci când intri pe teren.

  Nu am oferte, dar nu e nicio problemă. Probabil voi avea unde să antrenez”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

  Ulterior, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să intre din nou în direct şi şi-a îndulcit puţin discursul.

  “Eu am spus că nu voi participa la niciun blat şi m-am referit la tot ce s-a întâmplat în toată săptămâna. Am spus că nu mă pot bucura şi sunt supărat pe atitudinea jucătorilor. Am dat şi nume.

  Am spus că nu voi participa niciodată la astfel de jocuri şi vreau să-mi termin treaba cu capul sus.

  Am spus că probabil voi pleca şi trebuie să schimbăm mai multe lucruri. Eu vreau să câştig.

  E normal să fiu supărat când pierd cu 5-2! E jignitor pentru mine acest lucru. Nu se poate ca jucători cu meciuri în campionat şi în Europa să se prezinte astfel.”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here