Pentru a sarbatori cea de-a 21-a zi de nastere, Rafael a plecat la snowboarding impreuna cu prietenul sau in El Colorado, Chile. El a observat in departare o piatra cu un aspect foarte ciudat, iar in momentul in care s-a apropiat, acesta a realizat ca nu era vorba de o piatra, ci de un cal salbatic care era blocat in zapada. Fiind constienti ca saracul cal cu siguranta ar muri daca ar mai sta acolo, Rafael si prietenul sau i-au sarit imediat in ajutor.

In incredibilul videoclip de mai jos puteti vedea salvarea acestui cal salbatic! Rafael impreuna cu prietenul sau au mers pana la superbul cal de culoarea castanei si au sapat pana i-au eliberat cele 4 picioare care erau captive in zapada. Apoi, acestia au condus calul 6 mile in jos de pe munte, permitandu-i acesteia sa stea in spatele lor. La 5 ore dupa salvarea superbului cal salbatic, acesta a fost reunit cu turma sa. Putem spune cu certitudine ca Rafael nu si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod tipic, insa acesta zi cu siguranta va ramane cea mai emotionata zi de nastere sarbatorita de acesta.

Daca si pe voi v-a emotionat acesta intamplare, va rog sa impartasiti videoclipul de mai jos cu prietenii vostri de pe Facebook!