FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA [VIDEO]

   Suntem obisnuiti ca din ¨ Mama Rusie¨ sa vedem cele mai groaznice accidente, insa in filmuletul urmator puteti urmari cealalta fata a Rusiei, cea care este plina de credinta si voie buna.
   Si nu este vorba despre fenomene stranii sau miracole, ci doar despre cum oamenii fac lucruri frumoase unul pentru celalalt si nu raman indiferenti cum se intampla in majoritatea cazurilor ce le vedem in viata de zi cu zi.

Iar toate acestea sunt surprinse de camerile de luat vederi montate pe masini, care mai nou sunt obligatorii din cauza numarului mare de accidente in trafic inregistrat in ultimii ani.

Speram ca filmuletul de mai jos sa va inspire sa aveti mai multa incredere in umanitate, sa va dea puterea sa ii ajutati pe cei din jurul vostru care au nevoie !
 

 

Daca ati urmarit cu atentie suntem siguri ca am reusit sa schimbam ceva in inimile voastre… deschizanduva apetitul pentru a face bine.

Lucrurile mici pot ajuta enorm, asa ca in ultimul rand va sugeram sa incepeti chiar acum sirul de fapte bune, ar fi de mare ajutor pentru noi dar si pentru cei din jur sa Distribuiti acest articol si prietenilor dumneavoastră.

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!

Felicitari autoarei articolului, pentru ca nu se lasa manipulata de presa mizera din Romania, care ii descrie pe rusi ca pe niste monstrii umani si ne instiga sa-i uram. Pe cei care vor sari in sus si vor racni replica ieftina, "sa ne dea aurul inapoi", invatata papagaliceste si neinteleasa, i-as intreba de ce-si doresc asa mult aurul ala, ca oricum nu va ajunge in buzunarele lor. Atata timp cat in fruntea tarii se vor afla hoti si corupti, pierdut e mai in siguranta.