5 barbati trecuti de varsta tineretii urca pe scena…iar ce urmeaza este o surpriza pentru toata lumea !

Atunci cand au sosit pe scena scena concursului „Britain’s Got Talent”,  nimeni nu se astepta ca barbatii din imagine, sa ofere un moment artistic atat de spectaculos si energic.

Dar ce a urmat ne-a lasat pe toti cu gura cascata !

„Old Men Grooving” este numele acestei trupe formată din cinci bărbaţi cu meserii care nu se potrivesc neapărat cu statutul de dansatori veritabili. În momentul în care şi-au început numărul de dans, expresia de pe chipurile membrilor juriului era una de neîncredere, ba chiar de plictiseală. Însă atunci când ritmul muzicii şi stilul de dans al celor cinci bărbaţi s-a schimbat brusc, atât mulţimea prezentă în sală cât şi juriul s-au animat instantaneu.

Momentul lor dansant s-a dovedit a fi unul de excepţie din prisma energiei şi vivacităţii protagoniştilor dar şi a sincronizării mişcărilor. În reprezentaţia lor s-au regăsit chiar şi momente de break dance şi elemente de hip hop incredibile. Nu e de mirarea că prezenţa lor în concurs a fost apreciată la reala ei valoare, iar talentul dansatorilor de ocazie a fost aplaudat la scenă.

 

Super nu ? parca sunt desprinsi din tinerete fara batrante si viata fara de moarte…

Update: 24 mai 2015

„Old Men Grooving” in tinerete !

Sursa: Britain’s Got Talent via Youtube
Autor text: LiveBiz.ro

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!