Această gimnastă şi-a început exerciţiul la sol, însă atunci când s-a ridicat – am rămas cu ochii aţintiţi la ecran!

Exercitiul exceptional al acestei gimnaste a uimit publicul de la Montpellier. Daria Vladimirovna Kondakova a reprezentat Rusia la Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica sustinut la Montpellier. Aceasta gimnasta a impresionat atat publicul cat si juriul printr-un exercitiu executat exceptional la proba cu mingea.

Calitatea exercitiului si maiestria de care a dat dovada i-au adus aplauzele publicului si locul doi pe podium. Gimnastica ritmica necesita multa concentrare, un grad sporit de atentie si calitati sportive impecabile, iar aceasta gimnasta din Rusia a dovedit ca indeplineste toate aceste cerinte.

In ovatiile publicului, gimnasta si-a executat exercitiul cu o coregrafie impresionanta.

Pasi de balet si piruete toate executate cu delicatete si candoare au uimit publicul. Un astfel de exercitiu necesita zeci de ore de exercitiu si repetitii precum si zile de pauza si relaxare. Mai mult decat la alte sporturi, in gimnastica este esential sa ai o conditie fizica buna, de aceea antrenamentele sunt foarte importante.

Desi a avut un program bine desfasurat, Daria Vladimirovna Kondakova a fost surclasata de catre o alta gimnasta din Rusia, Yevgeniya Kanayeva.

Aceast exercitiu i-a adus stima personala cat si tarii de unde provine. In Rusia sunt multi tineri talentati care urmeaza o cariera in sport si mai ales in sport de performanta precum gimnastica. Acestia sunt sustinuti si finantati pentru a ajunge la rezultate si performante cat mai bune. Reprezentarea talentatei rusoaice, desi a primit doar argintul, a fost cu adevarat unica surprinzand publicul prezent la concurs cat si pe cel de acasa.

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!