TOP 10 Destinatiile de vacanta pe care nu trebuie sa le ratezi aceasta vara !

Cautati o rază de soare, dar nu stiu de unde o poti gasi? In continuare va recomand 10 destinatii pentru a avea o vacanta de Vara de vis !

Bordeaux, Franța

 1.Bordeaux este mult mai mult decat o Nirvana de vin roșu… Porecla a orașului este „La Belle Endormie”, Frumoasa Adormita, iar frumusețea lui este de necontestat, Bordeaux este pe zi ce trece mai plin de viata si mai infloritor.
Daca ceea ce vrei este sa scapi de confuzia orasului, inchiriaza o masina si mergi spre nord catre viile din regiunea Medoc de renume mondial. Apoi, du-te pe coasta de vest si catre litoralul placut de Arcachon.
Aici, nici o vizita ar fi completa fara un salt in minunea lumii care este Dune du Pilat – cea mai mare duna de nisip din Europa, care ajunge la 107 de metri !
2.Oman

 

  Daca va place apele cristaline si plajele pline cu nisip alb, precum și unele locuri, obiceiuri si traditii interesante, Oman este locul cel mai potrivit. In ultimii ani, aceasta regiune a castigat o reputație foarte buna ca destinatie de vacanță, datorita serviciilor sale in conditii de sigurata si excelente.
Imagini pentru omanImagini pentru oman

 

3.Irlanda
  Probabil nu te-ai gandit la punerea Irlandei in lista ta de vacanta insa vei fi surprins cu siguranta. Daca doresti sa incerci peisaje uimitoare, realizate din pietre, iarba verde sau mare involvurata, trebuie neaparat sa planifici o vizita  aici. Este forte simplu si ieftin cazarea la Castle Hotel  si te vei bucura de caldura si ospitalitatea oamenilo locului.

4.Tasmania, Australia
Se spune că are cel mai curat aer… Ce mai poti cere pentru o vacanță relaxantă ? este un pic de pustie si  neimblanzita cu trasee excelente pentru drumeții, ospitalitate și produse proaspete realizate de localnici. Va fi o experiență plăcută si de neuitat.

5.Sharm El Sheikh, Egipt
Încă visezi la o plajă perfectă? Atunci marca acest complex de pe lista dvs. de vacanță. Hoteluri de cinci stele, scufundări, snorkeling, sau pur și simplu se bucură de o zi insorita la plaja, va fi perfect aici. Bucurați-vă de luxul și rasfatul de una dintre cele mai cunoscute statiuni egiptene-.

6.Noua Zeelandă
Acesta poate fi destinatia ta de vis, din cauza terenurilor sale aproape neatinse și frumusețe nedescoperit. Peisaje care îți taie respirația, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva în lume, și spectaculoasă pustie va fi o parte din vacanta lor, dacă alegeți să fie aici.

7.Madagascar
Dacă doresti să vezi specii unice în lume si o biodiversitate intalnita doar aici si nicaieri în altă parte, trebuie să vezitezi neaparat acest loc. Dezvoltat departe de ochi curios, acesta poate fi un adevărat festin pentru a fi în Madagascar, deoarece se pare a fi o lume atât de diferită de realitatea care o știm cu toții.

8.Menorca, Spania
Un mică și cochetă insula, cu plaje fermecătoare, înconjurată de stânci. Stațiunile din Menorca arata ca oază de plină vegetație verde luxuriantă și apele albastre. Un loc care aveți nevoie pentru a vizita, deoarece veți fi fermecat de cele mai bune plaje care le puteți găsi în Spania.

9.Mareblue Beach Resort, Grecia
Grecia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate destinații în timpul verii. Ce zici dacă ai încerca acest complex minunat în acest an? Situat în apropiere de plajele din Corfu, puteți alege să vă bucurați de piscine de lux, sau poti avea o zi însorită, pe plajă.

 

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!