Ce trebui sa faci daca ai un Atac de Cord

Tocmai ce am citit si eu aceasta informatie acum cateva minute si am considerat ca este musai sa o impartasesc cu voi, pentru ca niciodata nu se stie cand ni se poate intampla, asa ca te rog nu ezita sa folosesti butoanele de la sfarsitul postarii si sa distribui acest articol si prietenilor tai !

Statistiticile spun ca majoritatea oamenilor sunt singuri atunci cand sufera un atac de cord si prin urmare fara ajutor ajutor specializat sansele de supravietuire sunt foarte mici.

In momentul cand suferi un atac de cord primele zece secunde sunt vitale, apoi din pacate iti vei pierde cunostiinta asadar singurul ajutor este prin a tusi în mod repetat și foarte energic. O respiratie adanca ar trebui să fie luata înainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca și prelungită, așa cum e atunci când se produce sputa din adâncul pieptului.O respirație și o tuse trebuie repetate la fiecare două secunde, fără oprire pana soseste ajutorul sau până când inima se simte ca bate în mod normal din nou.Respirațiile adânci, aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima și păstreaza sângele in circulatie. Presiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal.Prin acesta metoda sansele de a trece peste cresc semnificativ..

Spuneti la cât mai multe persoane despre metoda aceasta. Le-ar putea salva viața! Un cardiolog spune ca, daca toti cei care citesc asta, ar trimite-o la 10 persoane, putem salva cel puțin o viață.

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!