Trimite Mesaje Gratis si Rapid cu AlertSms

Fie ca ai nevoie  de o modalitate rapida de a trimite mesaje prietenilor sau vrei sa-ti pronovezi propria afacere simplu, rapid si eficient AlertSms.ro iti ofera servicii de mesaje gratuite , reminder, horoscop prin sms, campanii publicitare si multe altele de cea mai inalta calitate la preturi foarte avantajoase.

Daca esti in cautare de a trimite mesaje gratuite online, nu trebuie decat sa accesezi site-ul, iar dupa ce iti creezi un cont vei primi automat zilnic  pe o perioada nelimitata, 3 SMS-uri Orange, 3 SMS-uri Vodafone, 3 SMS-uri Cosmote, 3 SMS-uri Zapp, 3 SMS-uri Digi si 1 SMS de tip Alerta.
Nu costa nimic si nu dureaza mai mult de un minut !

Iar vestile bune nu se termina aici, ca bonus pentru fiecare prieten inregistrat de pe link-ul vostru de refferal vă veti mari numarul de mesaje zilnice !

Ps:E important sa iti pui numarul tau de telefon real pentru ca vei primi un sms cu userul si parola pentru a intra in cont.

Iar daca esti interesat de promovarea afacerii ori tinerea la curent a clientilor despre ultimile noutati, servicii precum Bulk SMS iti vor sari in ajutor economisind astfel timp si bani irositi de alfel pe softuri costisitoare si echipament !

Totul este foarte simplu insa daca aveti ceva nelamuriri puteti cere ajutorul echipei si intr-un timp foarte scurt veti gasi raspuns la toate intrebările dumneavoastra !

Asa ca numai stati pe ganduri, creati-va cont imediat si testati cel mai bun serviciu de mesagerie online !

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!