Clipul acesta ar trebui sa fie difuzat macar o data pe zi la TV.

Aceasta este scrisoarea adresata noii GENERATII DE TUDOR CHIRILA.
Este unul din cele mai motivante clipuri create de un roman si se pare ca la TV nu  o sa apara niciodata pentru ca nu are loc din cauza emisiunilor de proasta calitate ce ne indoctrineaza cu prostie !

Romania va deveni o jungla care va avea nevoie de tigrii intelepti care sa nu manance decat ipocriti hipnotici, care se cred zei, nu este timp de lamentatii si compasiune pentru maimute si maimutoi burtosi. Au reusit sa ne pacaleasca si au burdusit scorburile numite conturi cu bunuri care vor putrezi, crezand ca asta e totul.

 

Nu au dat nimic in schimb cu toate ca au luat mai mult decat se putea da. Copilului lor ii dau mai mult decat ar avea o suta de copii nevoie, cumparandu-le viata indepartandu-i de esenta vietii: nevoia de cel de langa el, mana aproapelui, sinceritatea aproapelui, iubirea aproapelui. Invatati-va copii sa iubeasca !

Tigrilor nu lasati padurea pe mana maimutoilor !

Pe aceasta cale va rugam sa Distribuiti acest articol pentru a aduce la cunostinta tuturor tinerilor aceste cuvinte care speram sa genereze macar o mica schimbare in fiecare din voi !

Deasemenea va astept sa discutam impreuna despre aceasta tema !

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!

Ai zis ca 10 reusesc si 1 pica.Acel 1 din 10 din toate grupurile se unesc se incurajeaza si cresc,fura si asa se obisnuiesc.Nu ai zis bine daca cei 10 sunt destepti sal traga pe acel 1 de partea lor de nu acel 1 se transforma in 100 si acei 100 te fura pe tine cel cinstit care ai citit si te-ai cultivat pentru ca ii lasat deoparte si face ce crede el cai bine.SA FURE!!!!

de ce spui noi am pierdut.? de ce nu spui generatia 1980 sau 70 , .noi fiind =voi, alta genertie.
In rest da de acord cu mesajul .
Ce s-ar intampla daca , toti am fi buni? daca toti am munci pamantul doar cat sa avem hrana pentru trup? daca suntem impacati cu noi insine ,…. oare … e mai complex? sau totul este simplu?