Elevul olimpic din Bacau disparut a fost gasit mort in raul Bistrita

Andrei Cobuz a disparut in conditii suspecte de acasa miercuri, 2 aprilie 2014. Disparitia sa a fost anuntata de parinti in cursul noptii de miercuri. Andrei, elev in clasa a XI-a la Colegiul National “Vasile Alecsandri” Bacau, era olimpic la informatica.

Parintii le-au spus politistilor ca si-au vazut fiul ultima data in ziua disparitiei, atunci cand a plecat de acasa in jurul orei 13.30, fara bani sau alte bunuri asupra sa.

“Tanarul este cunoscut ca o persoana foarte linistita, care nu avea devieri de comportament si care nu a creat pana acum probleme parintilor.

Conform procedurii, elevul a fost dat in urmarire nationala, politistii bacauani desfasurand, totodata, cercetari pentru a stabili in ce conditii a disparut tanarul, in vederea identificarii acestuia”, a declarat vineri, pentru Mediafax, responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Bacau, Mariuca Samson.
Corpul neinsufletit al lui Andrei a fost gasit de un paznic, în dreptul Uzinei Electrice 2 de la Lilieci, judetul Bacau. Iniţial, băiatul a fost recunoscut după haine, ulterior, a fost găsit şi buletinul său.

Trupul a fost dus la Institutul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

   Din pacate in ziua de azi, cateodata iti vine sa spui ca Dumnezeu ii ia la el numai pe cei buni lasandu-ne sa ne luptam cu cei care fac numai rau !

 

Dumnezeu sa-l ierte. Sa nu judecam pe nimeni….caci nu stim niciodata noi – cei din afara ce s-a intamplat in casa lor. Iar parintilor sa le dea Dumnezeu putere in continuare.

via: bacau.net 

DISTRIBUIȚI

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!